Sooool


ligger på altanen och solar :D

Kommer inte på första bussen, sätter sig på en annan byter sen till rätt buss igen!Hej hopp! Igår var alla åttor i stan för att gå en stads vandring och sen gå på ett museum för att lära oss någonting. Host host. Men vi hade bra väder i alla fall. inte så mycket att skriva om det så ni får massor av bilder från igår :)Se ya :)

Vilken färg tycker ni är finast på klänningen jag ska ha på skolavslutningen?


Ett litet tröj collage


Så jävla söta alltså ♥


Vad jag är rädd för

Vad jag är rädd för, oj vart ska jag börja? För det första är jag rädd för att typ inte komma in på det gymnasium som jag vill. Sen är jag rädd för pedofiler (vem e inte det, men men), sen är det älgar :P och att typ bli inlåst av någon som man inte känner :S sen är jag lite rädd för att blir äldre. Och till sist är det döden! Jag är typ lite rädd för att bli äldre för att då betyder det ju att min föräldrar oxå kommer bli det och sen dör de och typ lämmnar mig! Sen är jag typ rädd för döden för att man typ lämmnar de man älskar, man vet inte vad som händer när man dör och man vet inte hur man dör.


Okej, nu åker vi hem till våra fruar och säger att vi mår bra!

Hejsan!
orkar inte riktigt blogg just nu men kan berätta att nästa vecka åker man till Rörvattnen och kommer inte ha något internet! Men kommer hem sent på torsdag och e ledig på fredag :D Ja som sagt orkar jag inte blogga så det får bli allt för idag :)


en bild från helgen

God natt nu alla :)

How we roll


En låt man bara måste ÄLSKA! ♥

It´s saturdayBilder från lördagen nät vi väntade på att filmen skulle börja.Bilder från idag när jag var i Upplands Väsby för att kolla på när älskling skulle tävla :)
Det regnade, var blött och lerigt, mysigt.

Ja det var min söndag.
Ha det bra och kör inte cross om ni inte kan ;)


Today i don´t feel like doing anything I just wanna lay in my bed!

Hallojsan!
Igår var det fredag, och vi hade engelska prov -.- men det var inte så svårt som jag trodde, det var typ hundra gånger enklare. Efter skolan åkte jag till stan och mötte upp älsklingen. Efter det gick vi till sergerl biografen och köpte biljetter till Fast and the furious 5, efter det gick vi och åt medan vi väntade på att filmen skulle börja. Filmen var i alla fall jätte bra :D men man borde nog inte se den om man inte tycker om biljakter, en massa skjutande och självklart Vin Diesel :) Sen åkte vi hem till älskling och kollade på lite film. Idag händer det väl kanske inte så mycket, men imogon blir det Uppland väsby :) älskling ska tävla.
vet inte mer vad jag ska skriva men lite bilder från igår kommer nog up imorgon :)

Men en liten gammal bild från Uppland Väsby kan jag bjuda på :)
Haj dåe ♥

och kom ihåg att inte äta för mycket godis, för godis är äkligt, eller hur Malin ;)


Blir bara en snabb bild


Just can´t keep secrets...Hejsan Hejsan, har typ varit halv sjuk sen i onsdags nu, har hafy kristallsjukan :( annars har det inte hänt så mycket annat än att man har suttit hemma och snurrat, ska fan aldrig bli riktigt full :P Just nu sitter jag med familjen och kollar på så ska det låta och sen blir det Talang :) Ja inte så mycket att skriva, så det blir allt för mig idag.
Hare gött nu ♥

Min favorit plats

Eller rättere ragt, mina favoritplaster är hemma, hemma hos Patrik och på crossbanor och bilbanor och typ alla banor som har med att man tävlingskör. Hemma är det bara för att det lixom är hemma ju. Hemma hos batrik e för att jag trivs där och så betyder det att jag får träffa min älskling :D På motorbaor e bara för att jag älskar hur det låter och det är roligt att kolla på :D Sen crossbanor är bara för att Malin och Patrik kör :D


Mitt lilla fina hus
Bild från studsmattan ut mot vägen hemma hos älsklingen.

RSS 2.0